testimonials-image

Testimonials

Ik heb inmiddels een paar jaar ervaring bij Brainsbody. Van Osteopathie wist ik eigenlijk niets en ben er naar toe gegaan naar aanleiding van een spierziekte welke in het ziekenhuis niet behandeld kan worden omdat de diagnose niet duidelijk is. Al vanaf het eerste moment gaf de intake mij een vertrouwd gevoel. Vanuit een gehele andere invalshoek werd mijn ziektebeeld benaderd. Ik kreeg meerdere voedingsadviezen en oefeningen mee om de behandelingen te sterken. Steeds weer krijgt een oud litteken de aandacht en vind de belangrijkste collega zelfs dat het geen spierziekte is. Er ontstaat een samenwerking welke als doel heeft in ieder geval verdere achteruitgang tegen te houden. Het is een fantastisch gevoel als je in het ziekenhuis uitbehandeld bent op deze wijze toch tegen achteruitgang te knokken en je daadwerkelijk beter te voelen. Vooral dat laatste ,dat is waar het om gaat!

Klachten: moeder; lichamelijke klachten, moeheid.
Klachten: dochter; gedragsstoornis en eetproblemen.

Ik heb de behandelingen bij Mariette prettig ervaren, zo ook mijn dochter Buse. Ze mocht Mariette gelijk en wilde altijd weer terug naar haar, wat ook heel belangrijk is bij behandelingen. Ze had eetproblemen en die zijn na een paar behandelingen verholpen. Haar negatieve gedrag is verbeterd. Maar niet alleen door de behandelingen is er verbetering, maar Mariette geeft ook heel veel advies en uitleg over het lichaam en de organen en hoe die met elkaar in verbinding staan en werken. Zo leert men beter met zijn lichaam om te gaan. Ook leert men welke supplementen men dient te gebruiken voor de klachten. Door de behandelingen is mijn conditie en lichamelijke klachten verbeterd. Het helpt ook bij depressieve klachten.
Ik zou voor jong en oud een behandeling bij Mariette zeker aanraden.

Anoniem, Amsterdam

Bij toeval zijn wij Mariëtte tegen gekomen en hebben wij gehoord over hoe zij werkt en wat zij voor kinderen kan betekenen. Voor ons was dit een antwoord op al langere tijd zoeken naar een oplossing voor de gedragsproblemen die onze dochter van ruim 4 jaar heeft. Sinds haar geboorte slaapt ze al moeilijk, kan moeilijk tegen veranderingen, onbekende omgevingen en mensen. Met het groter worden werden de gedragsproblemen hierdoor in de thuis situatie steeds heftiger met alle gevolgen van dien voor ons gezinsleven. Veel huilen ’s nachts, hevige woede buien om niets thuis, niet meer met vakantie kunnen omdat ze daar absoluut niet tegen kon etc. Mariëtte vertelde ons over haar behandeling en de gevolgen die de omstandigheden rondom haar geboorte nog steeds konden hebben op haar slapen en gedrag. Onze dochter is als sterrenkijker, met de vacuümpomp en navelstreng om haar nekje geboren. Reeds na de eerste tips en behandeling merkte wij grote verbetering in het gedrag en het slapen van onze dochter. Ze werd een stuk rustiger, positief levendiger en minder gesloten dan ze altijd was. Het meisje waarvan wij altijd hebben geweten dat onder al dit gedrag zat, kwam eindelijk tot haar recht. Reeds na 2 behandelingen waren de woedeaanvallen en extreem huilen ’s nachts verdwenen en daalde er een ongekende rust over ons gezin. Ik heb nooit geweten dat een geboorte nog zo lang zulke gevolgen kon hebben en het eigenlijk met zo’n (in onze ogen eenvoudige) behandeling opgelost kon worden. Daarbij is Mariëtte een zeer prettig persoon in de omgang waarbij je merkt dat ze ook vanuit eigen ervaring haar passie heeft in dit werk. Ook heeft ze een hele fijne band met onze dochter, die normaal gesproken niet erg toegankelijk is voor nieuwe mensen, zeker niet als ze ook nog aan haar willen zitten. Al met al zijn we nu zover dat we voor de zomer een vakantie hebben durven boeken sinds lange tijd en er weer heel veel plezier is in ons gezin.

Gisela Vrolijk, Noordwijk

„ Ons zoontje van 8 jaar is met veel zorg behandeld door Mariette. Mariette keek naar ons kind, van binnen en van buiten zodat wij eindelijk antwoorden kregen op onze vragen en van haar een goede plan van aanpak kregen om aan de slag te gaan. Hij is daardoor zeer vooruit gegaan.”

Anoniem, Heemstede

balloons